Meny Stäng

Alternativa sporter

Om du är en av dem som har tröttnat på att träna det gamla vanliga sättet kommer du i det här inlägget få tips och idéer på sådant som kan vara kul att göra istället. Det är nämligen så att om man tröttnar på träningen kan det leda till att man lägger av med det helt och hållet, och det är inte bra. Så ta dig tiden att gå igenom den här artikeln och kom ihåg att det är endast din fantasi som sätter gränserna för vilka aktiviteter du kan välja.

Bowling

När det kommer till bowling Stockholm finns det många alternativ. Även om man tänker sig att det här inte är så värst ansträngande rör man ändå på sig och koncentration är minst lika viktigt som att man ska lyfta tungt. Det här är något som är kul att göra om man är flera stycken. Så bjud med kompisarna och efteråt kan man gå ut och äta tillsammans.

Pingis

Det här är en sport som är väldigt populär i Kina men vi har faktiskt även ett proffs som kommer från Sverige. Om man spelar pingis ett tag kommer man känna att det faktiskt är ganska krävande och ju bättre man blir desto mer effektiv träning blir det. Så utmana familjer i en pingisturnering.

Vandra i skogen

Det är alltid bra med frisk luft och genom att vandra i skogen får man tid för både återhämtning och att skingra tankarna lite. Man behöver ingen särskild utrustning, vilket är bra. Man kan även välja om man vill gå långt eller kort. Det finns inga måsten utan man bestämmer helt och hållet själv utifrån den dagsformen man är i.

Paddla kajak

Om man har tillgång till vatten är just att paddla kajak ett väldigt trevligt alternativ. Det finns såklart möjlighet att hyra kajaker på många platser och det är mycket bättre än att man går och köper sig en. Det kan ju vara klokt att testa först och se om det är något som man gillar och som man skulle vilja fortsätta med även i framtiden. Man kan välja om man vill göra detta i ett mindre eller större sällskap. Eller så kanske man vill ha lite tid för sig själv och väljer att göra det helt och hållet på egen hand.

Afrikansk dans

Även om du inte är ett fan av att dansa kan faktiskt någon timmes dans frigöra många endorfiner och bjuda på ett och annat skratt. Det finns många olika former av dans men något som aktiverar hela kroppen är just den afrikanska dansen. Det här är en dansform som man kanske inte kan finna i alla småstäder, men det finns definitivt i de större städerna och är värt ett besök eller två.

customify