Meny Stäng

Sporttidningar

Det räcker inte med bra sportkanaler – folk vill gärna kunna läsa om tips och information vad gäller betting, om spelarnas taktik och annan strategi och info som anses viktig. Sport och spelande är en mycket stark kombination som nästan alltid går hand i hand och därför vill folk bli så insatta i sport som det bara går. Att betta eller blogga om sport kräver att man har rejält med kunskap och vad kan då vara bättre än att följa experter, bloggar och nättidningar? Här finns det lite tips på några riktigt bra sporttidningar/nättidningar om sport.

Runner’s World

Den ultimata tidningen för löpare, heter Runner’s World och är vida känd. Den grundades 1966 och ges ut från huvudkontoret i Pennsylvania, USA. Denna tidning ger dig de bästa råden om kost, löpteknik, de senaste maratonloppen samt de senaste vinsterna och bravaderna inom löpning och tävlingar. Här kan du även läsa om skador, rätt utrustning, de senaste löparskorna och allt däremellan samt titta in på tidningens blogg då och då.

Sport-Expressen

Alla som lever i Sverige vet förmodligen vad Expressen är. Denna stora tidning har många sektioner och sport är en av dem. Den sektionen kallas för Sport-Expressen och hänvisar till alla olika sporter, matcher och resultat. Några kategorier du kan läsa om här, är friidrott, fotboll, hockey, tennis, trav, motorsport, vintersport, handboll och många fler. Det finns även en ”tips-och-odds-sida” för den som är intresserad av att satsa en slant eller två.

Sports Illustrated

En annan stor sporttidning som även har fått bli belönad med vackra omslag på snygga fotomodeller, är Sports Illustrated. De flesta är män som läser den, vilket inte är svårt att räkna ut, speciellt på grund av baddräktsupplagorna…

Sports Illustrated är amerikansk och deras baddräktsupplaga publicerades första gången 1964. Numera finns även Sports Illustrated Kids-upplagan som sträcker sig till den yngre generationen. I den finns det särskilt artiklar som tar upp information och resultat från amerikansk fotboll, baseball, hockey och basket, vilka räknas till USA:s största sporter. Förutom detta så kan du i varje nummer, få smaskiga affischer på vältränade personer eller stora sportstjärnor. Även olika spel och kluriga frågesporter finns att tillhandahålla, vilket många unga naturligtvis tycker är extra kul underhållning.

Sports Illustrated är en av världens mest ansedda sporttidningar och finns i massor av länder. Den grundades 1954 och tio år senare kom baddräkts-upplagan Sports Illustrated Swimsuit Issue. Tidningen blev den första att få över en miljon läsare på mycket kort tid och har belönats med flera priser.

customify